Збори трудового колективу

17 июня 2021 - Администратор
Збори трудового колективу

17 червня 2021 року відбулися профспілкові збори трудового колективу ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту», на яких заслухали  звіт директора Шевчука Руслана Івановича за 2020-2021 рр.

Звітний період роботи під керівництвом директора Руслана Шевчука характеризується високими успіхами не тільки у розвитку навчального закладу, а й у досягненні значних результатів учнів нашого закладу. 
Особливої уваги заслуговує перший в Україні сучасний STEM центр та доукомплектований навчально-практичний  центр «Сучасні будівельні технології», в яких учні здобуватимуть якісну освіту, застосовуючи нові технології на практиці.
За цей навчальний рік ми пишаємося і результатами наших учнів, які досягли успіху на обласному та всеукраїнському рівнях.
Шляхом таємного голосування, абсолютною більшістю голосів працівників ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» роботу директора Руслана ШЕВЧУКА за звітний період 2020-2021 рр. визнали задовільною.
Голова профспілки Світлана ШЕВЦОВА привітала директора та побажала блискучих ідей та реалізації всіх задумів на подальших розвиток навчального закладу.
Директор подякував за роботу всьому колективу, наголосивши, що  лише в злагодженій співпраці всіх працівників ми досягаємо успіху.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"