Змагання з баскетболу

28 ноября 2019 - Администратор
Змагання з баскетболу

    Цікаві змагання з баскетболу пройшли в спортивному залі нашого училища в середу, 27 листопада. В гості до наших спортсменів та спортсменок на традиційний щорічний турнір завітали школярі з Гільчанського НВК (юнаки та дівчата), Квасилівської ЗОШ (юнаки), а також команди юнаків та дівчат Здолбунівської ДЮСШ. Тож загалом, разом з господарями змагалося чотири колективи в юнаків та три – у дівчат.

     Першими стартували, і першими відповідно закінчили змагання дівчата. Спершу школярки з Гільчанського НВК, в яких всі перемоги ще попереду,  по черзі поступилися обом суперницям, а пізніше, в матчі за «золото» баскетболістки Здолбунівської ДЮСШ в цікавому та напруженому поєдинку здолали господарок залу з рахунком 21:16.

           В юнаків інтрига була значно більше закручена, в основному завдяки перспективній команді з Гільчи, яка несподівано, з перевагою лише в два очка,  змогла здолати номінальних фаворитів турніру – квасилівчан, тим самим позбавивши їх перемоги у турнірі.  Натомість  саме цей результат дозволив здобути перше місце господарям змагань. Другими фінішували юнаки з ДЮСШ, третіми дещо несподівано стали юні гільчанці, і замкнула турнірну таблицю команда Квасилівської ЗОШ.

           Завдяки фінансовій підтримці учнівського профкому всіх призерів було відзначено грамотами та пам’ятними медалями, а переможцям дісталися ще й  оригінальні кубки.

Ось всі результати змагань:

Дівчата:   Гільча – ЗВПУЗТ              7 : 28

                  Гільча – ДЮСШ               2 : 28

                  ЗВПУЗТ – ДЮСШ             16 : 21

Юнаки:    Гільча – ЗВПУЗТ               14 : 22

                  ЗВПУЗТ – ДЮСШ             28 : 25

                  Квасилів – Гільча             18 : 20

                 Квасилів - ДЮСШ              23 : 25

                 Квасилів – ЗВПУЗТ            26 : 21

                 Гільча  - Здолбунів            7 : 29

Склад наших команд:

Юнаки: Довгаль Володимир, Самков Роман, Бортник Роман, Савицький Захар, Акінін Олександр, Пілат Богдан, Надеін Микита.

Дівчата: Костюк Людмила, Свистунович Марія, Мельникова Анастасія, Івашинюта Маргарита, Кривко Анна, Йовик Наталія, Кадлубіцька Лариса, Аврамчук Вікторія та Хомич Світлана.

    Слід зазначити, що змагання з баскетболу лише відкрили в нинішньому році серію турнірів серед навчальних закладів Здолбунівського району. Попереду ще аналогічні змагання з волейболу, міні-футболу та настільного тенісу, де є сподівання, що представництво команд буде набагато більшим.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"