Змагання зі стрільби

14 октября 2021 - Администратор
Змагання зі стрільби

 13.10.2021р.в ДНЗ ”Здолбунівське ВПУЗТ“ відбулись змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки, присвячені Дню захисників і захисниць України, які організував викладач ”Захисту України“  Віктор Татарин.

Приємно, що участь в змаганнях взяли представники та представниці всіх груп навчального закладу. На рівних стріляли  хлопці та дівчата перших, других та третіх курсів. Змагання пройшли цікаво та видовищно.

Команди (2 учасники) збивали на швидкість мішені (кубики) суперників. Для перемоги в однаковій мірі була необхідна як влучність, так і швидкість. Найкраще з цим справились Авдєєва Марія та Євтушок Інна - група №14, здобувачі освіти за спеціальністю ”Перукар (перукар-модельєр. Манікюрник“, які зайняли  - IVмісце. Сірман Дмитро та Окорський Олександр - група №5, здобувачі освіти за спеціальністю” Слюсар-ремонтник.Слюсар з ремонту рухомого складу“ -  III місце. Бізюк Соломія та Ємельянова Вікторія - група №1, здобувачі освіти за спеціальністю ”Черговий стрілочного поста.Оператор поста централізації “ - II місце. А чемпіонами  стали Дворак Олександр та Синюк Андрій - група №13, здобувачі освіти за спеціальністю ”Опоряджувальник будівельний“. Вітаємо призерів з заслуженою перемогою!

Подяка за допомогу в організації, суддівстві та проведенні змагань викладачам: Кравчуку В.Т. та Остап’юку В.О.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"