Знову змагалися волейболісти

16 апреля 2021 - Администратор
Знову змагалися волейболісти

     Чергові цікаві змагання відбулися в нашому училищі. Протягом тижня в спортивному залі змагалися дівчата та юнаки в волейболі у форматі два на два. Змагання з такою малою кількістю гравців на майданчику проводилися в нашому училищі вперше. Необхідним це стало в першу чергу для  дотримання санітарних норм та запобігання скупчення учасників змагань.

      В юнаків на старт вийшло десять команд. Дещо несподівано перше місце посіли першокурсники групи № 4 Місюкевич Іван та Вознюк Андрій, другими стали Бруяка Юрій та Пугач Владислав (гр. № 3), третіми – Харитонюк Михайло та Мельник Вадим (гр. № 12).

            У дівчат змагалися п’ять команд. Боротьба за перше місце була настільки цікавою та впертою, що для визначення розподілу призових місць довелося рахувати навіть кількість ігрових очок. В результаті «золото», як і у хлопців дісталося також представницям першого курсу: Трофимчук Ірині та Панасюк Богдані (гр. № 15), друге місце посіли Хомич Світлана (гр. № 10) та Аврамишина Вікторія (гр. № 14), третє – представниці групи № 1 Костюк Людмила та Швець Юлія.

             І заключним видом змагань став мікст – кожна команда складалася з юнака та дівчини. Тут перше місце дісталося Трофимчук Ірині (гр. № 15) та Жмурі Артему (гр. № 5). Друге місце посіли Бруяка Юрій  та Аврамишина Вікторія, третє – Костюк Людмила та Місюкевич Іван.

           Завдяки фінансовій підтримці учнівського профкому, призерів та переможців в усіх трьох турнірах було нагороджено грамотами та пам’ятними медалями.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"