Зустріч з представником ювенальної превенції

9 декабря 2020 - Администратор
Зустріч з представником ювенальної превенції

Підлітковий вік – це складний і водночас важливий вік у формуванні особистості. Підлітки вразливі, нерідко потрапляють у тенета шкідливих звичок, а це – крок до серйозних проблем у дорослому віці.  Це пов’язано з  проблемами в сім´ї, в навчанні, серед найближчого оточення в поєднані з проблемами перехідного віку тощо.

За ініціативи викладача історії та права Вознюк О. В., з метою профілактики правопорушень серед підлітків 09 грудня 2020 року відбулася зустріч учнів ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» групи № 4 «Столяр будівельний. Тесляр» з інспектором ювенальної превенції сектору превенції Здолбунівського відділення поліції Вікторією Володимирівною Рябущиць.

Учасники діалогу спілкувалися про  попередження злочинності, правопорушень, насильства, роз’яснення чинного законодавства щодо правової відповідальності неповнолітніх. Окреме питання було присвячене проблемі жорсткого поводження з дітьми та булінгу в сучасному суспільстві.

Працівниця поліції дала змістовні відповіді на запитання, які виникали у учнів під час бесіди. Окрім загальної теорії, під час правової бесіди нагадали дітям і основні правила безпечної поведінки, розповіли про конкретні неприємні ситуації, у які можна потрапити через власну необережність, і як їх уникнути. Адже краще попередити, ніж  долати наслідки….

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"