Зустріч з випускником нашого навчального закладу

4 ноября 2020 - Администратор
Зустріч з випускником нашого навчального закладу

4 листопада вся прогресивна громадськість України святкує День залізничника. У цей день линуть вітання для працівників сталевих магістралей, адже їхня щоденна клопітка праця заслуговує подяки і шани.

Цьогоріч зустрічаємо наше свято не лише в непростих умовах важливих галузевих реформ у роботі й навчанні, а й глобальних викликів, пов’язаних із пандемією, що відобразилися практично на усіх сферах життя.

Тож  у день професійного свята в ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» майстер виробничого навчання Богатюк Віктор Максимович організував виховний захід, мета якого – ознайомлення зі сторінками історії розвитку залізниці, розкриття перед майбутніми спеціалістами перспективи обраної ними професії; прищеплення учням почуття гордості за обрану професію.

На залізничному транспорті завжди працювали і працюють висококваліфіковані фахівці, справжні професіонали. На захід був  запрошеній ветеран праці, машиніст, машиніст-інструктор, а зараз член адміністрації, голова профкому локомотивного депо Здолбунів, випускник нашого навчального закладу Мельничук Сергій Гнатович, який розповів учням про свій життєвий та професійний шлях, специфіку у своїй роботі та про риси, які повинні бути притаманні кожному залізничнику: відповідальність, дисциплінованість.

Зустріч  викликала велику зацікавленість в учнівської молоді та пройшла у формі творчого діалогу між доповідачем та зростаючим поколінням.

«Нехай на життєвих та професійних перехрестях в усьому і завжди нас супроводжує зелене світло» - таким словами закінчився захід.

Прийміть найщиріші вітання від групи №3 ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» з нагоди нашого професійного свята – Дня залізничника, яке об’єднує усіх, хто кваліфіковано і самовіддано виконує свій професійний обов’язок, навчається і щоденною клопіткою працею забезпечує стабільну роботу Української залізниці.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"