«Електробезпека під час використання електроінструментів»

26 февраля 2021 - Администратор
«Електробезпека під час використання електроінструментів»

В рамках місячника з охорони праці в ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» викладач Аліксійчук М.І.  провела незвичайний урок з предмету «Обладнання і механізми» у групі № 8 за спеціальністю «Опоряджувальник будівельний. Монтажник систем утеплення». Урок на тему: «Електробезпека під час використання електроінструментів» було проведено у формі урок-гра.  

Метою було повторити з учнями інформацію про техніку безпеки роботи на висоті пригадати, що таке електротезпека.  Вивчити електроінструменти, які використовуються під час утеплення фасадів. Роботу інструментів продемонструвала майстриня виробничого навчання Швець С.І. Учні мали можливість спробувати роботу інструментів.

Урок у нестандартній формі дає можливість  розвивати творчий потенціал учнів, логічне мислення; виховувати правильне світобачення до обраної професії.

 Націлений акцент на міжпредметних зв’язках сприяв досягненню мети уроку. Учні мали можливість актуалізувати знання, що орієнтовані на застосування матеріалу з охорони праці, обладнання і механізміві, матеріалознавства.

На уроці було вдало поєднано різні форми і методи роботи, зокрема робота з мультимедійним проектором, усні відповіді учнів, самостійна і групова  робота учнів. Цікава мультимедійна презентація продемонструвала сучасний підхід  викладача до уроку.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"