Інтернет-конференція «Майбутня професія – виклик сьогодення»

24 мая 2022 - Администратор
Інтернет-конференція «Майбутня професія – виклик сьогодення»

20 травня 2022 року у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулась ІІІ Інтернет-конференція «Майбутня професія – виклик сьогодення», яка  об’єднала науковців, педагогів ЗВО, викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти, серед яких кандидати наук, викладачі-спеціалісти вищої, першої кваліфікаційних категорій, викладачі-методисти, магістри, директори  закладів освіти та підприємств. Свою активність та бажання розвиватись проявили також студенти. Учасниками конференції було написано 27 тез, які склали  електронний збірник ІІІ Інтернет-конференції «Майбутня професія – виклик сьогодення», який розміщений на сайті училища.

У електронному збірнику тез вміщено найцікавіші думки та  напрацювання учасників з питань, які турбують науковців та освітян, що пропонують обміркувати, поділитися здобутками та обмінятися поглядами на актуальні проблеми. Тематика тез вкотре довела готовність освітян та студентської молоді реагувати на виклики часу та критично їх переосмислювати, черпаючи з них той досвід, який у майбутньому стане запорукою зростання їх професійної майстерності на фоні переосмислення теперішніх подій в Україні.

            Організаційний комітет Інтернет-конференції переконаний, що такі заходи розширюють інтелектуальний простір наукової спільноти та педагогічних працівників, а обмін креативними ідеями сприяє саморозвитку та самореалізації не тільки викладачів, але й студентів. Варто відмітити, що це вже третя конференція і вона відбулася у Здолбунівському ВПУЗТ, не зважаючи на воєнний стан,  з певними  корективами, проте позитивним моментом є збільшення кількості учасників, викладачів з вченим званням, що дає позитивні очікування на подальший розвиток конференції.

Організатори конференції вдячні усім, хто виявив бажання взяти участь у науковому заході та презентував свої міркування та здобутки, хто долучився до висвітлення окреслених проблем в цей нелегкий час, та сподіваються на перспективу подальшої співпраці.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"