ІV Науково-практична інтернет-конференція на тему: «Майбутня професія – виклик сьогодення»

10 марта 2023 - Администратор
ІV Науково-практична інтернет-конференція на тему: «Майбутня професія – виклик сьогодення»

20 березня 2023 року
Шановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ІV Науково-практичній інтернет-конференції «Майбутня професія – виклик сьогодення», яка відбудеться 20 березня 2023 року в заочній формі на базі ДНЗ «Здолбунівського ВПУЗТ».
Для участі у конференції необхідно надіслати на електронну пошту: mpvsconf@gmail.com варіант тез доповіді/статті у цифровому форматі.

 

Документи повинні бути підписані (назва файлів) відповідно до вимог за зразком наведеним в програмі конференції.
Учасники конференції отримають електронний варіант збірника тез та сертифікат учасника, які будуть надіслані в тижневий термін після закінчення конференції.
Електронна версія включає публікацію і надсилання на e-mail учасника електронного варіанта (у форматі pdf) збірника тез. Сертифікат надсилається секретарем організаційного комітету, Філіповичем Андрієм Юрієвичем.
Відповідальність за плагіат тез несе автор. Використання не своєї тези карається згідно зі ст. 50 Закону України «Про авторське право та суміжні права».
ОФОРМЛЕННЯ ЗАЯВКИ НА УЧАСТЬ В КОНФЕРЕНЦІЇ: https://forms.gle/ZEXYxYHSj3LX5kKDA
Програма конференції за посиланням: https://bit.ly/41hgXdf .
Примітка: про одержання заявки на участь у конференції оргкомітет обов’язково надішле підтвердження. У випадку неодержання підтвердження просимо звернутись до секретаря оргкомітету, Філіповича Андрія Юрійовича.


 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"