"Знайомтесь! Країна Польща."

11 апреля 2023 - Администратор
"Знайомтесь! Країна Польща."

Відзначили кращі стіннівки в конкурсі "Знайомтесь! Країна Польща." в рамках проєкту "Erasmus+"

ЕРАЗМУС+ – це програма міжнародної співпраці Європейського Союзу з іншими країнами світу у сфері освіти, молоді та спорту. Програма має на меті підтримку освітнього, професійного та особистісного розвитку громадян ЄС і поза його межами задля внеску до стійкого зростання, якості робочих місць і соціального згуртування, для розвитку інновацій та посилення європейської ідентичності і активного громадянства.

Наші партнери Центр професійної підготовки та підвищення кваліфікації в місті Сосновці, Польща. Тема спільного проекту: "Прийшов наш час. Керуй своїм часом, керуй собою".

На початковому етапі проєкту здобувачі освіти ознайомилися з історією, визначними постатями, культурою та традиціями наших партнерів. Учасники конкурсу стіннівок мали можливість вільно обирати тематику своїх плакатів, проте вони повинні були відображати різні аспекти культури, історії та сучасності Польщі.  Перемогу здобула група № 13 «Монтажник систем утеплення будівель. Опоряджувальник будівельний.» Подальша реалізація проєкту передбачає онлайн зустрічі, проведення різних заходів та обмін досвідом між учасниками проекту у Польщі.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"