Конкурс "Мій талант"

24 сентября 2023 - Администратор
Конкурс "Мій талант"

У ДНЗ “Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту” приходять здобувачі освіти не лише для того, щоб оволодіти навичками певної професії, а й щоб проявити себе у різних аспектах. Про те, що наші здобувачі освіти талановиті, вкотре засвідчив конкурс “Мій талант”, який відбувся 21 вересня в актовій залі закладу освіти. Кожна група представила один-два номери художньої самодіяльності, які були різножанровими.

Приємно здивували присутніх першокурсники: співом – здобувачка освіти групи №14; сучасним танцем – дівчата групи №16, грою на барабанах –  здобувач освіти групи №15; хлопці груп: №9 та №12 потішили гумористичними міні-сценками тощо.

Як і завжди, вразили своїми талантами здобувачі освіти ІІ та ІІІ курсів, зокрема  групи №5 потішили запальним танцем; хлопці групи №17 вразили своїм співом, здобувачка освіти групи №7 – декламуванням вірша тощо.

Журі у складі заступника директора з навчально-виховної роботи Олени ТРАЛО, заступника директора з навчально-виробничої роботи Ольги РОМАНЮК, методиста Ірини БОЯРЧУК, голови учнівського профкому Наталії ПОЛІЩУК, художнього керівника Василя ДЕНИСЮКА довелося нелегко: всі номери були цікаві та по-своєму оригінальні. Та все ж таки  конкурс вимагає обрати найкращих. Було вісім номінацій і, звичайно, в кожній був свій переможець.

Переможці були нагороджені грамотами та подарунками від учнівського профкому.             

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"