Наші волейболісти виграли турнір

12 марта 2021 - Администратор
Наші волейболісти виграли турнір

     Черговим спортивним заходом в нашому училищі стали змагання волейболістів. В гості до наших хлопців завітали шкільні команди з Квасилівської ЗОШ, Здолбунівської ЗОШ № 6, Копитківської ЗОШ, а також старі принципові суперники – команда з Квасилівського професійного ліцею. Як і тиждень тому у дівчат розклад ігор було складено таким чином, щоб уникати одночасного скупчення учасників змагань, тож команди проводили свої ігри в двох залах: училищному та залі ФСК «Локомотив».

    Перед початком змагань  традиційно для всіх команд психологом училища Валентиною Романівною Якубчик було проведено екскурсію нашим закладом, а далі розпочалися спортивні баталії. Спраглі до спортивної боротьби волейболісти, як ніколи віддавалися грі, тож пристрасті на майданчиках вирували ще ті. Та все ж наші хлопці підтвердили статус фаворитів і посіли перше місце. Другими дещо несподівано стали школярі з Копиткова, третіми – волейболісти з Здолбунівської ЗОШ № 6.

         Завдяки фінансовій підтримці учнівського профкому нашого училища усім учасникам змагань було вручено сувенірну продукцію, призерам дісталися комплекти грамот, а переможцям – красень кубок.

            Ось склад нашої команди: Бруяка Юрій, Бортник Роман, Пригарський Іван, Місюкевис Іван, Лях Василь та Гомонець Владислав.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"