Новий старт: підсумки і нове бачення

31 августа 2023 - Администратор
Новий старт: підсумки і нове бачення

31 серпня у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулося засідання педагогічної ради. Це одна з ключових інституцій в освітній системі, яка відіграє важливу роль у вирішенні стратегічних питань та професійному розвитку педагогічного колективу. Адже освітній процес невпинно змінюється та вдосконалюється, вимагаючи від педагогів адаптації до нових викликів та змін.

З вітальним словом розпочав директор закладу освіти Шевчук Руслан Іванович, який доповів про підсумки роботи училища за 2022 – 2023 навчальний     рік та завдання педагогічного колективу щодо покращення навчально-виховної та фінансово-господарської роботи в новому навчальному році. Також директор представив нових працівників та побажав їм професійних успіхів і натхнення в усіх починаннях. Цьогоріч до колективу закладу освіти приєдналися: Тетяна Нижник, Микола Клюка, Анатолій Піщалюк, Іван Нечипорук, Олена Кричильська, Ольга Романовська, Станіслав Шумбаєв, Дмитро Дульнєв, Дмитро Кісільчук.

Заступник директора з навчально-виробничої роботи  Ольга Романюк традиційно доповіла про затвердження річного плану роботи училища на 2023 – 2024 н. р., про затвердження завідуючих кабінетами та майстернями, а також про організацію освітнього процесу в умовах воєнного стану. А також ознайомила з педагогічним навантаженням на 2023 – 2024 н. р.

Методист закладу Ірина Боярчук проінформувала про затвердження складу та голів методичних комісій та наставників за молодими педагогами, а також про визнання курсів підвищення кваліфікації.

Заступник директора з виховної роботи Трало Олена Віталіївна доповіла про затвердження класних керівників та майстрів виробничого навчання за групами, про підготовку до першого уроку, а також підвела підсумки проведення вступної кампанії.

На завершення приємним здивуванням було нагородження педагогічних працівників за професійні досягнення.

Засідання педагогічної ради є живою доказовою базою того, що спільний обмін ідеями, досвідом та співпраця є ключовими факторами у вдосконаленні освітнього процесу. Ця подія є не лише формальним заходом, але й справжнім каталізатором позитивних змін, які відбуваються в сучасній освіті.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"