Опорядження фасадів тонкошаровою декоративною штукатуркою короїд

25 января 2023 - Администратор
Опорядження фасадів тонкошаровою декоративною штукатуркою короїд

У Державному навчальному закладі  «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» 25.01.2023 в рамках  тиждень будівельних дисциплін та сфери обслуговування в навчально - практичному центрі будівельних технологій у групі № 3 за професією «Монтажник систем утеплення. Опоряджувальник будівельний» викладачем Марією Аліксійчук та майсторм виробничого навчання Світланою Швець був проведено захід  у вигляді імітаційної гри на тему: «Опорядження фасадів тонкошаровою декоративною штукатуркою короїд».

Праця будівельника – вічна. Без неї не обходилося жодне суспільство впродовж усієї історії розвитку людства. Саме від цих спеціалістів нині залежить, чи будуть наші міста і села привабливішими. Штукатур є тим будівельним фахівцем, від якості роботи якого буде залежати як буде виглядати будинок після введення його в експлуатацію. Висококваліфікований штукатур за своїм рівнем наближається до художника. Результати роботи штукатура завжди на видноті, тому кажуть, що його робота є візитною карткою всіх будівельників, які споруджували будівлю.

На сьогоднішній день люди давно відмовилися від типових сірих будинків і просто побілених стін. В Україні вже намітилися тенденції до заміни традиційних штукатурних розчинів, мокрих способів штукатурення більш прогресивними матеріалами і технологіями. Одним з таких матеріалів є декоративні штукатурки «короїд». Декоративні штукатурки — це високоякісні матеріали, для оздоблення фасадних та внутрішніх стін. Професіонали можуть оцінити красиву фактуру різної градації, яка досягається при використанні різних технік нанесення та зерен різних розмірів.

Захід сприяв підвищенню зацікавленості здобувачів освіти у вивченні теми: опорядження фасадів тонкошаровою декоративною штукатуркою короїд та формування різних фактур.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"