Підведення підсумків тижня суспільно – гуманітарних дисциплін

26 февраля 2021 - Администратор
Підведення підсумків  тижня суспільно – гуманітарних дисциплін

У ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» з 22 по 26 лютого 2021 року проходив тиждень суспільно – гуманітарних дисциплін.

Розпочався тиждень із заходу до Міжнародного Дня рідної мови. Викладач української мови та літератури Поліщук Н.А. провела майстер – клас «Рідна мова  - оберіг нації», на якому виготовляли обереги у вигляді підкови.

З нагоди 150-річчя від Дня народження поетеси, культурної діячки та перекладачки Лесі Українки, учениці групи №14 («Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник»), підготовлені викладачем Поліщук Н.А., долучилися до поетичного флешмобу #Читаємо_Лесю.

А 24 лютого, за сприянням учнівського профспілкового комітету училища, учні групи №9 (класний керівник Поліщук Н.А.) та №12 (класний керівник Шевцова С.В.) відвідали Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки.

Викладач української мови та літератури Суздальцева І.М. разом з учнями групи №11 у соцмережах організувала фотовернісаж зі світлинами  - коміксами Лесі Українки.

Також Суздальцева І.М. провела показовий позакласний виховний захід у формі уроку-диспуту з елементами бесіди «Про що мовчить українська казка?» у групі № 10 («Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник») та показовий урок у групі №15 української мови «Чергування звуків».

Викладач іноземної мови Дрига А.Л. організував конкурс презентацій англійською мовою: «Моє навчання в училищі» та конкурс резюме англійською мовою: «European CV format».

Цікавий показовий урок іноземної мови «Я - особистість» в групі №15 провела викладач Шевцова С.В.

Неординарним був показовий виховний захід до річниці Небесної сотні. Творчий вечір патріотичної поезії та пісні «Дорогою через Майдан» провела викладач історії Вознюк О.В.

Класні керівники та учні усіх груп мали можливість продемонструвати свої таланти у конкурсі плакатів, малюнків, фоторобіт «Леся Українка для мене …».

Підводячи підсумки тижня суспільно – гуманітарних дисциплін, варто зазначити, що він пройшов на високому методичному рівні, насичено і кожен учасник взяв для себе щось нове та цікаве.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"