Школа лідера

24 марта 2023 - Администратор
Школа лідера

Згідно плану роботи «Школи лідера» в ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» психологинею  ВАЛЕНТИНОЮ Якубчик та старостами груп був проведений тренінг «Лідер-це ти!»

  Під час якого з’ясували яких людей називають лідерами,  які якості характеру і поведінки їм  притаманні, які бувають лідери; навчилися адекватно оцінювати свої лідерські якості, своє місце в колективі, бачити свої позитивні та негативні риси характеру, аналізувати свої сильні та слабкі сторони. Також ознайомилися з теоретичними основами лідерства  та вчилися акцентувати увагу на своїх сильних якостях; розвивали комунікативні якості презентуючи себе,та ділилися знаннями та навичками  притаманній успішній людині .Рефлексували за допомогою психологічних вправ.

Ми всі різні .У всіх різний темперамент, характер, здібності. Але в «Школі лідера» молодь об’єднана бажанням щоденного зростання над собою вчорашніми, виходом із зони споглядання за життям в зону життєвої дії,  із зони комфорту у зону ресурсного стану, готовності до змін.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"