Співпраця з батьками – шлях до успіху

1 апреля 2024 - Администратор
Співпраця з батьками – шлях до успіху

29 березня в ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» відбулися загальноучилищні батьківські збори. Повістка денна була насиченою і передбачала ряд питань, серед яких –організація навчально-виробничого та виховного процесу в училищі. Заступники директора підбили підсумки зробленого та вказали досягнення за рік у цих напрямках. 

Директор училища Руслан ШЕВЧУК надав інформацію про використання спонсорських коштів, за які чимало зроблено для вдосконалення навчально-матеріальної бази, створення умов для якісного навчання та набуття професійної майстерності. Зокрема відзначив, що три роки поспіль училище посідає перше місце з питань комп’ютеризації та впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виробничий процес серед професійно-технічних навчальних закладів Рівненської області. Наголосив, що не зважаючи на складні часи, які настали зараз для профтехосвіти, заклад і надалі буде працювати над покращенням підготовки висококваліфікованих фахівців.

Кращих здобувачів освіти, спортсменів та призерів конкурсів професійної майстерності було нагороджено грамотами та цінними подарунками.

Традиційно збори завершив тур обласного огляду художньої самодіяльності, учасники якого представили різні жанри. Подарували приємні миті батькам естрадні пісні у виконанні учасників гурту «Мереживо» під керівництвом Василя КОЛОМИСА. Не менш захоплюючими були і номери духового оркестру (керівник Василь ДЕНИСЮК) та оркестру народних інструментів на чолі з Олександром ТКАЧИКОМ. Завершили концертну програму піснею «Слава Україні». Долучилися до виконавців і присутні в залі: адже так хочеться, аби Господь зберіг нашу державу і послав такий довгожданий мир та спокій.

Сподіваємося, що батьки, які побували цього дня в закладі освіти, отримали масу приємних вражень і переконалися у тому, що їхні діти у надійних руках. Різнобічні таланти своїх дітей мали змогу оцінити і під час виставок, які діяли у фойє – зразки слюсарного інструменту, виготовлені під час уроків виробничого навчання, виставка спортивних нагород закладу освіти та вироби на ЧПУ.

Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та проводити заходи!

 

 

 

 

 

 

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"