Сучасні комунікації у профспілкових організаціях

15 марта 2021 - Администратор
Сучасні комунікації у профспілкових організаціях

      Ідеальна аудиторія для маніпулювання – це люди без критичного мислення. А для протистояння маніпуляціям потрібно вміти просіювати інформацію, критично оцінювати мету та інтереси джерел інформації. Саме з таким лейтмотивом 12 березня 2021 року відбувся майстермайнд для членів учнівської профспілки, учнів ДНЗ «Здолбунівське  вище професійне училище залізничного транспорту». Захід організувала Профспілка працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України. Тема навчання – «Сучасні комунікації та PR у профспілкових організаціях. Способи вдосконалення».

    У семінарі взяли участь фахівці, які відповідають за інформаційну складову у профспілкових організаціях – ведуть сайти, сторінки соціальних мереж, пишуть у власні та регіональні газети, журнали, бюлетені, а також відповідають за роботу зі ЗМІ.

      Людина в світі медіа повинна бути медіаграмотною  – з таким налаштуванням  відкрила роботу семінару Наталія Поліщук, голова Рівненської обласної організації ПРОФБУД, голова учнівської первинної профспілкової організації училища.

     З актуальними питаннями щодо проблем профспілкових комунікацій та викликів інформаційної роботи у профспілкових  організаціях – провела тренінг Тетяна Бєлєнкіна, тренер ПРОФБУД, голова Миколаївської обласної організації профспілки. Вона поділилася досвідом та власними напрацюваннями з питань організації робочого простору, співпраці зі ЗМІ у регіоні, а також окреслила завдання на перспективу.

    Окремим блоком йшла практична панель «Ефективна комунікація он-лайн. Лайфхаки для роботи у соціальних мережах», який провела Анастасія Бєлєнкіна  – координаторка  з SMM.

     Щиро сподіваємося, що учасники заходу, отримали корисний досвід, нові знання та практичні поради щодо використання сучасних методів для ефективної комунікації в профспілкових організаціях, які допомагатимуть їм у щоденній роботі.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"