Відбувся баскетбольний турнір

18 марта 2021 - Администратор
Відбувся баскетбольний турнір

        Черговий спортивний захід пройшов в спортивному залі нашого училища 16 бе резня. На цей раз змагалися баскетболісти, і в гості до наших юнаків завітали старі друзі-суперники з с. Гільча, Здолбунівської ЗОШ № 6, та відразу дві команди з смт. Квасилів – шкільна та професійного ліцею.

     У зв’язку з першочерговою необхідністю дотримання карантинних норм та санітарних обмежень, змагання були проведені в форматі три плюс один, тобто на майданчику одночасно знаходилися лише три гравці однієї команди. Ще однією обов’язковою умовою проведення заходу стала відсутність глядачів, але це не надто вплинуло на азарт, жагу до боротьби та до перемоги учасників змагань.

          Понад чотири години кипіли пристрасті в спортивному залі, і у підсумку перше місце, а з ним і кубок дісталося юнакам з ЗОШ № 6, які усі є вихованцями Здолбунівської баскетбольної ДЮСШ. Цікавим та напруженим став поєдинок, у якому фактично вирішувалася доля другого місця.  В ньому  зійшлися наші хлопці та команда з Квасилівського НВК, яка має у своєму складі гравця збірної України серед юнаків Шептицького Валентина. Та незважаючи на це, наші баскетболісти  дали справжній бій супернику, і після нічиєї в основний час поступилася лише в  овер-таймі. Тож другими стали квасилівчани, третіми – наші хлопці, четверте місце посіли школярі з Гільчи та п’яте – команда КПЛ.

           Але головним підсумком змагань став хороший настрій його учасників та можливість в нинішній непростий час спробувати свої сили в такому тренувальному, дружньому, але з підвищеною відповідальністю турнірі.

          Склад нашої команди: Бортник Роман (гр. № 3), Місюкевич Іван (гр. № 4), Вознюк Андрій (гр. № 4), Фурманець Дмитро (гр. № 20), Бруяка Юрій (гр. № 3).

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"