Відбувся День відкритих дверей

9 апреля 2023 - Администратор
Відбувся День відкритих дверей

07 квітня у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбувся День відкритих дверей. В актовій залі зібралися ті, хто стоїть на порозі самостійного життя, хто мріє про свою життєву стежину, про цікаву професію, про навчання в хорошому закладі освіти. Пізнавальна програма про життя та діяльність закладу освіти передбачала перегляд профорієнтаційного фільму презентацію кожної професії, на яку цього року буде здійснюватися набір, виступ заступника директора з навчально-виховної роботи Олени ТРАЛО, яка розказала про вступну кампанію, правила прийому документів, ознайомила присутніх із життям в гуртожитку та успіхами учнівської молоді.

На свято завітали менеджери з персоналу РФ «Львівська залізниця» виробничих структурних підрозділів «Моторвагонне депо Здолбунів» Тетяна КУХАРЧУК, «Локомотивне депо Здолбунів» Галина БАРТОШУК, «Ремонтне вагонне депо Здолбунів» Тетяна ВАСЬОН.

Порадували гостей естрадні номери у виконанні солістів зразкового гурту естрадної пісні «Мереживо», який очолює керівник Василь Коломис.

На закінчення зустрічі всім присутнім роздали оголошення та подарунки на згадку про наш заклад освіти. Заступником директора – Оленою ТРАЛО та головою профспілки Світланою ШЕВЦОВОЮ було проведено екскурсію навчальними корпусами та гуртожитком.

Успіху вам, шановні абітурієнти! Раді будемо бачити вас у нашому закладі освіти.

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"