Візит міністра освіти і науки України

18 июля 2023 - Администратор
Візит міністра освіти і науки України

Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий прибув в сучасний заклад професійної освіти Рівненщини – Державний навчальний заклад «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» з робочим візитом. Разом з міністром прибули: начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль та директор департаменту освіти і науки Рівненської ОДА Петро Коржевський. Зустрічав гостей директор закладу освіти – Руслан Шевчук.

Продемонстрували міністру освіти, чому Рівненщина вважається столицею професійно-технічної освіти України. У закладі освіти оглянули навчально-практичні центри: «Сучасні будівельні технології», «Сучасна сантехнічна освіта» та STEM-центр. 

 

Віталій Коваль наголосив Оксену Лісовому на нашому гаслі: «Зайняті руки ніколи не опустяться!». Наша задача у профтехзакладах – зробити руки золотими, а потім зайнятими. Працевлаштування – це ще один рівень освітянських задач. Сьогодні 43% випускників шкіл Рівненщини обирають саме профтехосвіту. Наступна наша амбітна мета – дійти до 50%. Оксен Лісовий вітає цей підхід і підкреслює: країні потрібні однозначно фахівці для відбудови України.

 

 

 

 

 

 

 

 

Міністру сподобався заклад освіти і він наголосив, що Рівненщина демонструє високий рівень сталості освітнього процесу від дитячих садочків до університетів.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"