Загальноучилищні батьківські збори онлайн

20 марта 2023 - Администратор
Загальноучилищні батьківські збори онлайн

17 березня у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулися загальноучилищні батьківські збори онлайн.

Повістка денна була насиченою і передбачала ряд питань, серед яких – організація навчально-виробничого та виховного процесу в закладі освіти. Заступники директора підбили підсумки зробленого та вказали досягнення за рік у цих напрямках. Директор Руслан Шевчук надав інформацію про використання добровільних внесків, за які чимало зроблено для вдосконалення навчально-матеріальної бази, створення умов для якісного навчання та набуття професійної майстерності. Наголосив, що не зважаючи на складні часи, заклад освіти і надалі буде працювати над покращенням підготовки висококваліфікованих фахівців.

Традиційно збори завершив концерт художньої самодіяльності, учасники якого представили різні жанри. Подарували приємні миті батькам естрадні українські пісні у виконанні учасників Зразкового гурту естрадної пісні «Мереживо» під керівництвом Василя Коломиса. Не менш захоплюючими були і номери Народного духового оркестру (керівник Василь Денисюк) та Народного оркестру народних інструментів на чолі з Олександром Ткачиком.

Сподіваємося, що батьки, які відвідали всеучилищні батьківські збори онлайн, отримали масу приємних вражень і переконалися у тому, що їхні діти у надійних руках.

 

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"