Засідання педагогічної ради

18 апреля 2023 - Администратор
Засідання педагогічної ради

14 квітня 2023 року відбулося чергове засідання педагогічної ради ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту». У порядок денний було включено ряд важливих питань.

Олена Трало, заступник директора з НВР, проаналізувала роботу з попередження правопорушень, злочинності та порушень дисципліни серед здобувачів освіти закладу освіти. У своїй доповіді Олена Трало акцентувала увагу на пророблених питаннях щодо  порушення дисципліни та правопорядку, висвітлила результати роботи  класних керівників та майстрів виробничого навчання груп, психолога, а також вказала на співпрацю закладу з представниками ювенальної превенції.

Ольга Романюк, заступник директора з навчально-виробничої роботи, ознайомила колектив з результатами вивчення стану викладання, рівня навчальних досягнень здобувачів освіти зі спеціальних предметів та виробничого навчання за професією «Опоряджувальник будівельний. Монтажник систем утеплення будівель», акцентувавши увагу на особливостях використання інноваційних освітніх технологій, проаналізувала досягнення та вказала на недоліки. Дане питання доповнив Микола Павлюк, виконуючий обов’язки старшого майстра, який зосередив увагу колег на особливостях виробничого навчання.

         На засіданні педради було заслухано питання про результати проведення самоаналізу освітньої діяльності, а також ще раз наголошено на Положення про академічну доброчесність.

Методист Ірина Боярчук ознайомила педагогічний колектив з особливостями підвищення  кваліфікації педагогічних працівників у 2023 році, вказавши на основні рекомендації та вимоги.

Засідання педагогічної ради відбулось у атмосфері ефективної роботи. Педагоги взяли   участь у обговоренні проблемних питань, обмінялись досвідом та ухвалили відповідні рішення.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"