ЗСУ - це наша гордість!

6 октября 2023 - Администратор
ЗСУ - це наша гордість!

Збройні сили України складаються з найкращих представників українського народу, які гідно дають відсіч кривавому агресорові. ЗСУ - це наша гордість, міць, світле та щасливе майбутнє.

У стіни рідного закладу освіти завітав випускник 2016 року, захисник України, солдат окремої 80 десантно-штурмової бригади Володимир Цюх. Він зустрівся зі своїм класним керівником Наталією Поліщук та її новими вихованцями, здобувачами освіти групи №8 («Монтажник систем утеплення. Опоряджувальник будівельний. Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування»).

Володимир розповів хлопцям, як вступив до лав ЗСУ і які труднощі його спіткали, коли він потрапив на фронт; наголосив на необхідності загартовування фізичними вправами та самодисципліною; зауважив, що навіть самі прості вміння можуть врятувати життя тобі чи твоєму побратимові.

У ході розмови здобувачі освіти ще раз переконались, що українське військо готове боротися до кінця, адже бойовий дух наших військовослужбовців дуже високий. Вони мають мотивацію обов’язково здобути жадану перемогу, бо захищають рідну землю.

Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"