Звіт директора

12 мая 2022 - Администратор
Звіт директора

12 травня 2021 року відбулися профспілкові збори трудового колективу ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту», на яких заслухали  звіт директора Шевчука Руслана Івановича за 2017-2022 рр.

Звітний період роботи під керівництвом директора Руслана Шевчука характеризується високими успіхами не тільки у розвитку закладу освіти, а й у досягненні значних результатів наших учнів. Ми пишаємося нашими здобувачами освіти, які досягли успіху на обласному та всеукраїнському рівнях.

Також директор наголосив на важливості постійного розвитку та доукомплектування навчально-практичних центрів. Особливої уваги заслуговує перший в Україні сучасний STEM центр та доукомплектований навчально-практичний  центр «Сучасні будівельні технології», в яких учні здобувають якісну освіту, застосовуючи нові технології на практиці.

Під час звіту були присутні також гості: Валентина БОНДАРЧУК, директор НМЦ ПТО у Рівненській області; Віктор РУДИК, директор ДНЗ «Рівненське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі», голова громадської організації «Рівненська обласна асоціація Всеукраїнської асоціації працівників професійно-технічної освіти».

Шляхом таємного голосування, абсолютною більшістю голосів працівників ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» роботу директора Руслана ШЕВЧУКА за звітний період 2017-2022 рр. визнали задовільною.

На завершення урочисто привітали директора та побажали блискучих ідей та реалізації всіх задумів на подальший розвиток навчального закладу.
Директор подякував за роботу всьому колективу, наголосивши, що  лише в злагодженій співпраці всіх працівників ми досягаємо успіху.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"