Материалы за 31 января 2019 года

Семінар - тренінг профспілкової молодіНовини

Семінар - тренінг профспілкової молоді

    Всім відомо, що молодь – це рушійна сила суспільства. Молоді та перспективні лідери повинні бути у кожній ланці.

      Профспілкова діяльність – це той напрям роботи, якому завжди необхідний «ковток свіжого повітря» і саме цим «повітрям» у складі Рівненської обласної профспілкової організації працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України виступає учнівська первинна профспілкова організація ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту».

    Від того, яку позицію займає профспілка по відношенню до молодих фахівців, залежить успіх в процесі їх адаптації входження в колектив. Коли хлопець або дівчина уперше переступають поріг установи в якості працівника, вони ще погано уявляють собі систему трудових взаємовідносин. Важливо, щоб молодий працівник, прийшовши на перше робоче місце, знав про колективний договір, робочий час, техніку безпеки, заробітну плату і інші гарантії. І саме первинна профспілкова організація нашого училища проводить системну роботу з молоддю і стає для них незамінним провідником в правовому полі.

    З метою просвітницької діяльності в училищі відбувся семінар – тренінг «Базові профспілкові навички як інструмент побудови профспілкової солідарності».

  Модератором проекту виступила голова Рівненської обласної організації профспілки працівників будівництва і промбудматеріалів Наталія Поліщук. Неординарний та креативний семінар - тренінг провела голова Миколаївської обласної організації профспілки працівників будівництва і промбудматеріалів, тренер проекту Тетяна Бєлєнкіна.

     Під час тренінгу учні отримали відповіді на питання «Чому профспілка?», «Навіщо профспілка?», «Для кого профспілка?» та з’ясували значення і роль профспілки, отримали базові профспілкові навички. Цікавинкою семінару – тренінгу стала робота в групах. За допомогою малюнка учні демонстрували, якою вони уявляють профспілку.

     Наша профспілкова молодь активно заявляє про себе! Вони – головне джерело ініціатив, нових ідей і перетворень! За ними – майбутнє Профспілки!

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"