Материалы за 22 февраля 2019 года

"Сила тризуба "Новини

"Сила тризуба "

   “Сила тризуба” – так називався усний журнал, який підготували учні групи №8 за професією “Лицювальник-плиточник. Штукатур. Маляр”. Було цікаво зануритися у глибини геральдики та здійснити екскурс в історію походження тризуба — правічного символа нашого народу.

Відгадай письменникаНовини

Відгадай письменника

   Саме під такою назвою в училищі відбулася вікторина, присвячена Міжнародному дню рідної мови, яку провела викладач української мови та літератури Поліщук Н.А.

   Змагалися дві команди першокурсників:  «Отамани» (група №7) та «Козаки» (група №3).

   Під час вікторини було необхідно за різними ознаками відгадати письменників, творчість яких вивчали у першому семестрі. Також зустрічалися питання про українських діячів, котрих не вивчали, але з якими усі знайомі з самого дитинства.

Турнір знавців історіїНовини

Турнір знавців історії

   Відповідно до програми тижня суспільно-гуманітарних дисциплін відбулася  історична вікторина “Шляхом боротьби за незалежність”. В турнірі взяли участь дві команди: “Червоний мак” (учні групи №3 за професією “Слюсар з ремонту рухомого складу”) та “Січові стрільці” (учні групи № 7 за професією “Машиніст тепловоза, електровоза. Слюсар з ремонту рухомого складу”). За двобоєм знавців історії пильно стежило журі у складі: Боярчук І.С., Поліщук Н.А., Нижник О.В., Шевцової С.В. та Флорака Н.Л. Підтримати своїх вихованців прийшов класний керівник гр. №7 Іванов В.Л.

«Робота соціально-психологічної служби в умовах сучасного ЗП(ПТ)О: нові вимоги часу, завдання та пошук ресурсів»Новини

«Робота соціально-психологічної служби в умовах сучасного ЗП(ПТ)О: нові вимоги часу, завдання та пошук ресурсів»

   20 лютого відбувся Всеукраїнський вебінар з теми «Робота соціально-психологічної служби в умовах сучасного ЗП(ПТ)О: нові вимоги часу, завдання та пошук ресурсів», організований Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Донецькій області.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"