Материалы за Июнь 2019 года

В добру путь, наші випускники!Новини

В добру путь, наші випускники!

27 червня в ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» пройшли урочистості з нагоди закінчення навчального року.

У цей гарний літній ранок на території закладу зібралися педагоги, учні та батьки, аби провести випускників у доросле життя. А їх цьогоріч — близько сотні: усміхнених, молодих, гордих, юних залізничників та будівельників. Це група №5 «Слюсар з ремонту рухомого складу», група №6 «Лицювальник-плиточник. Штукатур. Маляр», група №10 «Столяр будівельний. Тесляр», група №13 «Монтер колії. Слюсар з ремонту колійних машин та механізмів». Позаду у всіх них хвилюючі останні державні кваліфікаційні атестації, а попереду – безліч можливостей для самореалізації, здійснення мрій і задумів.

Чергове засідання педрадиНовини

Чергове засідання педради

У ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту»  відбулось чергове засідання педагогічної ради,  на якому розглядалися питання навчально-виховної роботи.

Роботу засідання розпочав заступник директора  Павлюк М.В., який ознайомив присутніх із порядком денним, а також презентував педагогам прогнозоване педагогічне навантаження на наступний 2019-2020 навчальний рік.

Звіт директораНовини

Звіт директора

Щорічний звіт  директора – завжди відповідальна і хвилююча подія, адже думка про діяльність педагогічного колективу  училища, його адміністрації і  директора завжди важлива.

Поїздка в місто ХарківНовини

Поїздка в місто Харків

 28 травня до Харкова прибули команди: ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» та Лиманське професійно-технічне училище.

Учні відвідали Музей історії і залізничної техніки Південної залізниці, де познайомились з історією Південної залізниці та цікавими експонатами.

Викладачем Ольховською В.В. для учнів була проведена пішохідна екскурсія по центру міста, учні оглянули:

- Вокзал Харків-Пасажирський;

- 7 чудес Харкова, в мініатюрі та натуральному вигляді;

- Майдан Конституції;

- Дзеркальний струмінь;

- Сад імені Шевченка;

- Площу Свободи;

- Парк культури та відпочинку.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"