Материалы за 02 сентября 2019 года

День знаньНовини

День знань

Теплими дощами відгомоніло літо, і першовересневим ранком усі навчальні заклади гостинно відчинили двері  своїм вихованцям.

Не залишився осторонь і ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту». Уже стало доброю традицією зустрічати початок нового навчального року, як велике і радісне свято.

Святкова лінійка, присвячена початку нового навчального року та Дню знань, зібрала у цей день велику дружню родину.

Традиційно звучала «Величальна» нашого навчального закладу. Заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Віталіївна Трало побажала усім нових звершень та здобутків.

Новини

30 серпня у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулася перша у цьому навчальному році педагогічна рада. На порядку денному стояло ряд важливих питань.

Роботу засідання розпочав директор Шевчук Р.І., який розповів про підсумки роботи училища за 2018-2019 навчальний рік та завдання педагогічного колективу щодо покращення навчально-виховної і фінансово-господарської роботи в новому навчальному році.

Заступник директора з навчальної роботи Павлюк М.В. ознайомив присутніх із прогнозованим педагогічним навантаженням на 2019-2020 навчальний рік, а також доповів про затвердження завідуючих кабінетами та майстернями.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"