Материалы за 01 ноября 2019 года

Місячник охорони праці у ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ»Новини

Місячник охорони праці у ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ»

      У жовтні  проходив місячник з охорони праці, пожежної безпеки, електробезпеки та безпеки життєдіяльності під девізом: «Моє життя, моє навчання, моя безпечна практика». Мета проведення місячника - комплексне розв’язання питань охорони праці, забезпечення належних умов навчання і праці учасників освітнього процесу, популяризація охорони праці та активізація діяльності навчального закладу з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності. До проведення заходів долучилися викладачі та майстри виробничого навчання.

Збережемо життя та здоров’яНовини

Збережемо життя та здоров’я

     Гучними оплесками та шквалом позитивних емоцій 24 жовтня 2019 року відбувся конкурсу КВК з охорони праці «Збережемо життя та здоров’я» серед учнів першого курсу ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ».  На цю гру із нетерпінням чекали всі прихильники клубу веселих і кмітливих, мета якого створення сприятливих умов для задоволення потреб молоді у творчій самореалізації, організації  змістовного та продуктивного дозвілля, формування в майбутніх фахівців уміння поєднувати теоретичні знання з практичною діяльністю. Оволодіти необхідними фаховими вміннями і навичками учень зможе лише тоді, коли сам достатньою мірою виявлятиме до них інтерес і докладатиме певних зусиль, тобто, поєднуючи теоретичні знання, здобуті на уроках, з розв’язанням конкретних виробничих задач і з’ясуванням виробничих ситуацій.

Конкурс «Найкращий знавець охорони праці»Новини

Конкурс «Найкращий знавець охорони праці»

    У рамках проведення місячника з охорони праці  у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту»  викладачем  Бойко Лідією Григорівною  був проведений конкурс «Кращий знавець охорони праці». Завдання викладача - популяризація серед молоді культури безпечної праці та сучасних підходів до вивчення охорони праці. Майбутні фахівці мають дбати про дотримання вимог охорони праці на будь-якій виробничій ділянці. Від вміння застосовувати свої знання на практиці залежить іноді життя і здоров’я людей.

Ділова гра «Електробезпека понад усе!»Новини

Ділова гра «Електробезпека  понад усе!»

     З метою попередження травматизму під час користування електричною енергією та закріплення  вмінь і навичок  щодо надання першої допомоги при ураженні електричним струмом у  ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» проведено конкурс серед учнів 1 курсу на тему: «Електробезпека». В конкурсі брали участь учні груп №№ 5, 6, 10, 11, 13, 16, 17, 18.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"