Материалы за 25 ноября 2019 года

Нагородили переможцівНовини

Нагородили переможців

    В п’ятницю, 22 листопада в спортивному залі училища відбулося довгоочікуване підведення підсумків міні-футбольних турнірів та нагородження  кращих футболістів та футболісток нашого навчального закладу. Самі змагання закінчилися ще два тижні тому, та як завжди пройшли  в цікавій та безкомпромісній боротьбі.

Хроніка тижня праваНовини

Хроніка тижня права

      З 18 по 22 листопада 2019 року в ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» проходив тиждень права з нагоди проголошення Генеральною Асамблеєю ООН Загальної декларації прав людини 10 грудня 1948 року.

      Викладач Нижник О. В. разом з учнями та педагогами вдало реалізували мету тижня – сприяти формуванню правової культури та правової свідомості серед молоді та підвищувати рівень знань громадян щодо гарантованих Конституцією та законами України їхніх прав у різних сферах життя.

Інформаційна зустріч з юристомНовини

Інформаційна зустріч з юристом

   В рамках тижня права в ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» 21 листопада відбулася інформаційна зустріч учнів з юристом училища Кухтою Оксаною Ярославівною.

      Розмова була присвячена проголошенню Загальної декларації прав людини. Юристка звернула увагу на історію творення документу, в якому закріплені основі права людини, а також поспілкувалася з учнями щодо ситуацій, в яких порушувалися їхні права.

Екскурсія до Здолбунівського районного судуНовини

Екскурсія до Здолбунівського районного суду

        20 листопада учні групи № 11 «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник»  разом із викладачем суспільних дисциплін Гигар Л. Й. завітали до Здолбунівського районного суду, де їх радо зустрічали.

       Прес-секретар суду Радецька Ірина Петрівна розповіла історію суду, ознайомила учнів з актуальними темами його роботи.  Учні побували у кімнаті  судових засідань,  а також мали можливість відчути себе в ролі судді  і підсудного.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"