"Дари осені"

12 сентября 2023 - Администратор
"Дари осені"

Уже традиційно на початку вересня у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбувається осіннє свято «Дари осені». Цьогоріч ця подія припала на 11 вересня і була приурочена 32-ої річниці Незалежності України.

Всі здобувачі освіти творчо і з ентузіазмом підійшли до організації виставки – столи майоріли всіма барвами веселки і радували гостей виставки змістовними і цікавими композиціями. Журі у складі адміністрації закладу, бібліотекаря Олени Кричильської, вихователя Анастасії Ковтун було досить важко зорієнтуватися у такому розмаїтті осінньої краси.

Переможцями конкурсу стали:

І місце розділили такі групи: група №15  (І курс «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», класний керівник – Інна Філюк, майстри в/н – Станіслав Шумбаєв та Ольга Романовська) та група №14 (І курс «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник», класний керівник – Тетяна Нижник, майстер в/н – Світлана Доброчинська);

ІІ місце розділили такі групи:  група №9 (І курс «Слюсар-ремонтник. Слюсар з ремонту рухомого складу. Оглядач вагонів. Оглядач-ремонтник вагонів», класний керівник – Валентина Якубчик, майстер в/н – Дмитро Дульнєв) та група №5 (ІІ курс «Машиніст тепловоза. Машиніст електровоза. Слюсар з ремонту рухомого складу», класний керівник – Наталія Савчук, майстер в/н – Юрій Вознюк);

 

ІІІ місце розділили такі групи: група №8 (І курс «Монтажник систем утеплення будівель. Опоряджувальник будівельний. Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування», класний керівник – Наталія Поліщук, майстер в/н – Вадим Овсійчук) та група №6 (ІІ курс «Слюсар-ремонтник. Слюсар з ремонту рухомого складу», класний керівник – Ірина Случик, майстер в/н – Денис Асанов).

 

Колектив училища вже не вперше підтримує воїнів ЗСУ. Під час свята було зібрано кошти, на які закуплено два рулони тканини на маскувальні сітки, які дуже потрібні нашим захисникам. Такий зараз час, що кожен робить, по мірі можливості, задля перемоги над ворогом усе, що може. Ми впевнені, що ця допомога буде дуже необхідною нашим військовим, які відстоюють суверенітет та цілісність нашої України. Будемо і надалі спрямовувати всі зусилля на підтримку наших воїнів. Разом до Перемоги!

На ранковій лінійці переможці були нагороджені грамотами та подарунками. Всім учасникам виставки оголошено подяку.

 

 

 

 

 

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"