«Лінолеум. Підготовка лінолеуму до вкладання»

24 января 2023 - Администратор
«Лінолеум. Підготовка лінолеуму до вкладання»

У Державному навчальному закладі  «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» 24.01.2023 в рамках тижня будівельних дисциплін та сфери обслуговування у групі № 4 за професією «Столяр будівельний. Тесляр» викладачем Марією Аліксійчук та майстром виробничого навчання Володимиром Чернюком було проведено майстер-клас на тему: «Лінолеум. Підготовка лінолеуму до вкладання».

Метою заходу було сформувати пізнавальний інтерес здобувачів освіти до вивчення лінолеуму та ознайомитися як підготувати лінолеум до вкладання. 

Використовують лінолеум трохи більше 150 років, з моменту його виробництва. Вперше дане покриття створили у Великобританії і випускали на тканинній основі.

 Серед великого асортименту покриттів для підлоги саме лінолеум займає лідируючі позиції. В цьому немає нічого дивного, адже лінолеум відрізняється доступною ціною, просто укладається, не вимагає використання спеціальних інструментів. При бажанні, лінолеум можна укладати на стару основу, без застосування підкладки. Звичайно ж, щоб досягти ідеальних результатів і збільшити термін експлуатації покриття, важливо щоб основа була рівною.  Зовнішній вигляд і особливості укладання лінолеуму залежать від його товщини і типу основи.

Майстер - клас сприяв підвищенню зацікавленості здобувачів освіти у вивченні  теми підготовка лінолеуму до вкладання.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"