«На крилах кохання»

11 февраля 2021 - Администратор
«На крилах кохання»

11 лютого 2021року на ІІІ поверсі гуртожитку ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» до Дня Святого Валентина вихователь гуртожитку Ковтун Анастасія Олександрівна організувала святкову програму «На крилах кохання», під час якої були проведено ряд заходів засідань гуртка «Майстерня умілих рук», з учнями групи №9 виготовляли скриню на валентинки та вчилися співати серенади, проявили себе в акторській майстерності та привітали дівчат ІІІ поверху із Днем Закоханих, також з ученицями групи №19 виготовляли валентинки,а з групою №14 виготовляли троянди.

Яке ж свято без оберемка троянд і квітучих панно в інтер’єрі? Справжні квіти  зривати шкода, а ось троянди з гофрованого паперу - як раз те, що треба.  Гігантські квіти в інтер’єрі – відмінне рішення для романтичної атмосфери та просто веселої фото сесії з друзями. Королева квітів у стилі шеббі шик неодмінно вразить своєю красою та внесе свіжі нотки казкової атмосфери.

Стиль шеббі шик у 1980-х роках вигадала англійка Рейчел Ешвел. Вона скуповувала старі меблі і прикрашала їх на свій смак, створюючи видимість старовини. Незабаром відреставровані жінкою меблі пастельних відтінків стали мегапопулярними. Так з'явився романтичний стиль шеббі шик, що в перекладі означає «потертий блиск».

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"