«Різдвяні дзвіночки»

19 января 2023 - Администратор
«Різдвяні дзвіночки»

Під такою назвою в ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» пройшла новорічно-різдвяна виставка. На розсуд широкого загалу молоді та педагогів були представлені роботи, виконані здобувачами освіти в довільній формі за напрямком новорічна флористика: флористичні вироби та композиції новорічно-різдвяної тематики, які символізують та відображають національні різдвяно-новорічні дійства. Роботи різнилися технікою виконання та оформлення, ідейним задумом, але всі однаково цікаві та оригінальні. Чого тут тільки не було: виконані з різних природних матеріалів ялиночки, ангелочки, вертепи, сніговики, вітальні листівки, ялинкові прикраси, новорічні віночки! Журі, до складу якого увійшли заступник директора з навчально-виховної роботи Олена ТРАЛО, заступник директора з навчально-виробничої роботи Ольга РОМАНЮК, методист Ірина БОЯРЧУК, в.о. старшого майстра Микола ПАВЛЮК та голова Ради учнівського самоврядування Ангеліна ОСТАПЧУК, довелося нелегко серед такого розмаїття новорічної краси. Кожний конкурс має переможців і цей не виняток.

Третє місце розділили здобувачі освіти груп: №3 за спеціальністю «Опоряджувальник будівельний. Монтажник систем утеплення будівель» (класний керівник – Віктор ТАТАРИН, майстер в/н – Світлана ШВЕЦЬ) та №14 за спеціальністю «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник» (класний керівник – Ірина СУЗДАЛЬЦЕВА, майстер в/н – Світлана ДОБРОЧИНСЬКА), друге – група №10 за спеціальністю «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник» (класний керівник – Наталія ШЕМЕНЮК, майстер в/н – Світлана ДОБРОЧИНСЬКА). Переможцями конкурсу «Різдвяні дзвіночки» стали здобувачі освіти групи №13 за спеціальністю «Монтажник систем утеплення будівель. Опоряджувальник будівельний» (класний керівник – Ольга КОРЧИНСЬКА, майстер в/н – Любов КАЛИНОВСЬКА). Вітаємо наших переможців!

Такою чудовою виставкою завершили різдвяний цикл свят і чекатимемо наступних, надіючись на мир і спокій як у державі, так і у своїх домівках.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"