«Знайомтесь , Європа!»

20 мая 2021 - Администратор
«Знайомтесь , Європа!»

     Пізнавальний захід до Дня Європи «Знайомтесь , Європа!»

    17 травня 2021 року викладачі ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» Вознюк О. В. та Савчук Н. М. провели пізнавальний захід у формі вікторини «Знайомтесь, Європа!» між учнями груп 10 та 11, учасниками євроклубу «Євростарт» та викладачами. Захід пройшов насичено, пізнавально  та складався з декількох етапів.

    Викладачі коротко ознайомили присутніх з історією свята День Європи, а також обговорили місце України у складі ЄС, переглянувши та проаналізувавши відео «Представництво України в ЄС».

  Окрім того, учні групи 11 «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник» створили відео-проєкт «Ми і Європа», де висвітлили своє бачення України як європейської держави, а найголовніше переконливо показали  прагнення бути європейцями.

    Основна частина святкування Дня Європи відбувалася у формі вікторини «Відгадай країну Європи», суть якої полягала у володінні інформацією про країни Європи: місцезнаходження, прапор та інші факти. На заході також цікаво було почути інші цікаві факти про країни Європи.

     Не обійшлося і без подорожі. Щоправда, віртуальної. За допомогою VR-окулярів представник кожної з команд мали змогу відвідати улюблену країну Європи, відчути себе туристом, а інші учасники за допомогою асоціацій повинні були цю країну відгадати.

     Яскравою була і заключна частина заходу, яка відбулася у формі караоке.  Буткевич Марія і Надеїн Микита разом з усіма заспівали пісню Катерини Бужинської «Європа і Україна».

     Пам’ятаймо, що Європа починається не за кордоном, а в серці кожного з нас. Будьмо європейцями!

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"