Алгоритм дій в умовах територіальної оборони

21 февраля 2022 - Администратор
Алгоритм дій в умовах територіальної оборони

Непрості часи переживає наша держава. Революція Гідності, Майдан, окупація Криму та окремих територій Донецької і Луганської областей – ось неповний перелік подій новітньої історії України у боротьбі за свою незалежність. Особливість гібридної війни, яку веде проти України Російська федерація, в її підступних, нецивілізованих формах та методах.

Протистояти такій агресії можна лише усвідомлюючи та розуміючи особливості сьогодення та технології впливу на людську свідомість.

В ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту", як і в інших державних навчальних  закладах України проводяться заходи, спрямованих на інформування та усвідомлення всіма учасниками навчально-виробничого процесу  викликів сьогодення, можливих ризиків та небезпек.

Кожен день несе нові загрози та ризики у протистоянні з небезпечною сусідкою, державою – агресором. Дестабілізація, паніка, депресія, хаос – ось що потрібно нашим ворогам .Ось на що спрямовані їхні всі зусилля. Боротись з цим усім можна і потрібно!

Тому 21 лютого  в Державному навчальному закладі "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту" викладач предмету Захист України організував заходи за програмою навчання та підготовки територіальної оборони, а саме: теоретичні заняття – «Алгоритм  дій в умовах військового нападу» та «Вогнева підготовка. Правила поведінки зі зброєю. Основи прицілювання та ведення вогню». Теорію закріпили практичними заняттями зі стрільби з пневматичної гвинтівки. Викладачі, майстри виробничого навчання та інші працівники закладу освіти активно долучились до вогневої підготовки. Адже, основи стрільби з пневморушниці  і автомата АК 74, який використовується в ЗСУ, актуальні. А, отже, у разі необхідності, зброю для захисту від ворога використати зуміємо.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"