Атестація педагогів

24 марта 2022 - Администратор
Атестація педагогів

У ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулося засідання атестаційної комісії. В ході засідання підведено підсумки результатів вивчення системи роботи педагогів, які атестувались, розглянуто їх методичні напрацювання та досягнення, участь в роботі методичних комісій, педагогічних рад, фахових конкурсах та інших заходах, пов’язаних з організацією освітнього процесу. Атестаційна комісія була одностайною у прийнятті рішень.   

За результатами атестації винесено  рішення про відповідність усіх педагогів займаній посаді, присвоєно чергові кваліфікаційні категорії та відповідні тарифні розряди педагогам, в тому числі і педагогам, які атестувались вперше, встановлено відповідність раніше присвоєних кваліфікаційних категорій, а також порушено клопотання перед атестаційною комісією управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації про відповідність раніше присвоєній вищій кваліфікаційній категорії та педагогічних звань «Старший викладач» та «Майстер виробничого навчання другої категорії».

       Атестація педагогічних працівників – це стимул для професійного розвитку, цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності освітнього процесу.                       

        Вітаємо колег з проходженням атестації та бажаємо міцного здоров’я, наснаги, нових перемог та творчих успіхів у педагогічній діяльності та можливості втілювати свої творчі ідеї під мирним незалежним небом нашої неньки України!

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"