Чергове засідання педради

21 июня 2022 - Администратор
Чергове засідання педради

У державному навчальному закладі «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулося чергове  засідання педагогічної ради. Учасники педагогічної ради у форматі колективної роботи опрацювали актуальні питання освітньої діяльності, пов’язані із закінченням навчального року.

Розпочали засідання з питання про аналіз навчальних досягнень здобувачів освіти за підсумком 2021-2022 н. р. Із змістовною презентацією аналізу освітнього процесу виступила заступних директора з навчально-виробничої роботи Ольга Романюк. Озвучені досягнення, прогалини, намічені шляхи вдосконалення цієї ланки роботи. Також пані Ольга ознайомила із прогнозованим педагогічним навантаженням на 2022-2023 навчальний рік.

Методист закладу Ірина Боярчук доповіла про підсумки проведення атестації педагогічних  працівників, а також про стан роботи педагогічного колективу над IV етапом науково-методичної теми закладу. Рада ухвалила рішення про визнання курсів підвищення кваліфікації для педагогічних працівників.

Профорієнтаційна робота в училищі незмінно є питанням педагогічної ради.  Заступник директора з виховної роботи Олена Трало доповіла про стан проведення профорієнтаційної роботи, наголосила на пріоритетах цьогорічної вступної кампанії.

Класні керівники та майстри виробничого навчання доповіли про допуск до державної кваліфікаційної атестації учнів випускних груп та про переведення учнів груп ПТУ 1 та 2 курсів та груп ТУ на наступний навчальний рік.

Про виконання рішень попередньої педагогічної ради доповіла секретар педради Шевченко Людмила.

  На звершення було розглянуто ряд робочих питань щодо діяльності закладу освіти.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"