День єднання

16 февраля 2022 - Администратор
День єднання

Сьогодні, 16 лютого, Україна вперше святкує День єднання. Працівники ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» долучилися до виконання Указу Президента України №53/2022 Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства, зміцнення "стійкості" на тлі зростання гібридних загроз, пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

Підняття Державного Прапору України, та потужне звучання Національного Гімну у виконанні всього колективу створило піднесену атмосферу та у кожного викликало відчуття патріотичної гордості. У такі моменти, пробуджується чуття національної самосвідомості і розумієш, що наша сила – у єднанні!

Здобувачі освіти також активно долучаються до заходів, спрямованих на підтримку Української національної армії та активній протидії пропаганді. Зокрема, взяли участь у флешмобі «Подаруй своє серце ЗСУ», в акції «Ні – паніці!» та «Прийняв, зрозумів, так!»

Особливої чуттєвості набув момент колективного привітання-підтримки колеги Остап´юка Віктора Олександровича, що перебуває на військово-польових зборах територіальної оборони в навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного збройних сил України міста Старичі Львівської області. Усі дружно висловили теплі слова підтримки та побажали стійкої витримки і швидкого повернення!

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"