День Європи

9 мая 2023 - Администратор
День Європи

Цьогоріч  9 травня в Україні вперше відзначається День Європи. Цей день є символом єдності та співпраці країн Європейського Союзу. У зв'язку з цим викладачі ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» долучилися до організації низки виховних заходів які розширять знання учнів про культуру, традиції та історію країн Європи.

Викладач географії Наталія Савчук та керівник євроклубу «EUROSTART» Ірина Суздальцева у групі № 1 провели лекцію-презентацію про країни Європейського Союзу, розповіли про їхню історію, географічне положення, культуру, традиції та особливості. Цікавим елементом були евристичні «хвилинки», під час яких учні мали змогу ознайомитись з народними традиціями, кухнею та музикою країн Європи.

У групі № 6 класний керівник Ірина Случик провела виховну годину "Україна – це Європа" онлайн. У своєму заході викладач відобразила культурну спадщину країн Європи, символіку та історію Європейського Союзу, а також ознайомила здобувачів освіти з європейськими країнами та їхніми традиціями.

Відтепер Україна стала ще ближчою до сім'ї європейських народів. Саме тому організація таких заходів є  важливою складовою виховання дітей та патріотів своєї країни, а також усвідомлення їхньої належності до європейської спільноти.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"