Яскраве свято "Дари осені"

15 сентября 2024 - Администратор
Яскраве свято "Дари осені"

Уже традиційно на початку вересня у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбувається свято «Дари осені». Цьогоріч ця подія припала на 9 вересня і була присвячена 33-ій річниці Незалежності України.

Всі здобувачі освіти творчо і з ентузіазмом підійшли до організації виставки – столи майоріли всіма барвами веселки і радували гостей виставки змістовними і цікавими композиціями. Журі у складі адміністрації закладу на чолі з директором Русланом ШЕВЧУКОМ досить важко було зорієнтуватися у такому розмаїтті осінньої краси.

У трійку кращих увійшли такі групи:

І місце –  група №15  (ІІ курс, «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», класний керівник – Ольга РОМАНОВСЬКА,  майстер виробничого навчання – Дмитро ШУМБАЄВ) та група №14 (ІІ курс, «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник», класний керівник – Тетяна НИЖНИК,  майстер виробничого навчання – Світлана ДОБРОЧИНСЬКА);

ІІ місце – група №11 (ІІІ курс, «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник», класний керівник – Світлана ШЕВЦОВА, майстер виробничого навчання – Олена АНТОНЮК) та група №17 (І курс, «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», класний керівник – Інна ФІЛЮК,  майстер виробничого навчання – Олександр ТІТ);

ІІІ місце – група №5 (ІІІ курс, «Машиніст тепловоза. Машиніст електровоза. Слюсар з ремонту рухомого складу», класний керівник – Наталія САВЧУК, майстер виробничого навчання – Юрій ВОЗНЮК) та група №9 (ІІ курс, «Слюсар-ремонтник. Слюсар з ремонту рухомого складу», класний керівник – Валентина ЯКУБЧИК, майстер виробничого навчання – Дмитро ДУЛЬНЄВ).

На ранковій лінійці переможці були нагороджені грамотами та солодкими подарунками від учнівського профкому.

 

 

 

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"