Конкурс гуртожитку

10 октября 2024 - Администратор
Конкурс гуртожитку

У ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» традиційно у вересні проходив огляд-конкурс на краще облаштування учнівської кімнати.

Конкурс проводиться щорічно адміністрацією закладу освіти, учнівським самоврядуванням і Радою гуртожитку з метою залучення здобувачів освіти до роботи з покращення житлово-побутових умов і санітарного стану, створення затишку в кімнатах, дотримання правил проживання і активної участі проживаючих у громадському житті гуртожитку закладу освіти. Участь в огляді-конкурсі беруть всі мешканці гуртожитку.

Основними показниками умов конкурсу є:

1.Дотримання правил проживання і розпорядку дня.

2.Естетичне оформлення, затишок і санітарний стан кімнат і приміщень.

3.Участь у суспільному житті гуртожитку, у заходах, які проводить Рада гуртожитку.

Конкурсній комісії у складі Руслана ШЕВЧУКА – директора, Олени ТРАЛО – заступника директора з навчально-виховної роботи; Ольги РОМАНЮК – заступника директора з навчально-виробничої роботи;  Василя ПАНАСЮКА – завідуючого господарством, Іванни ОВСІЙЧУК – медсестри, Наталії ПОЛІЩУК – голови учпрофкому, Анастасії ПІЩАЛЮК – голови Ради учнівського самоврядування було не просто визначити кращі кімнати, адже, здобувачі освіти ретельно готувалися до цього конкурсу. Але ж який конкурс без переможців? Отже, переможцями стали:

ІІІ поверх:

І місце – кімната №316, де проживають здобувачки освіти груп №10 та №11 Карина Пугачова, Альбіна Кухарчук, Світлана Ільчакова;

ІІ місце – кімната №318, де проживають здобувачки освіти групи №16 Аліна Пастушок, Катерина Котлярова, Дарина Надеіна, Валерія Тарарук;

ІІІ місце – кімната №303, де проживають здобувачки освіти груп: №7 та №14  Єлизавета Мальцева, Галина Лобанова, Дарина Котуза, Софія Козицька.

За активну участь у огляді-конкурсі на кращу кімнату на третьому поверсі гуртожитку оголосили подяку мешканцям наступних кімнат: №319, №323, №325.

ІV поверх:

І місце – кімната №418, де проживають здобувачі освіти групи №4 Максим Бай, Владислав Гапанюк, Владислав Панасюк;

ІІ місце – кімната №420, де проживають здобувачі освіти групи №12 Андрій Гук, Микола Лезжов, Олександр Мартяк;

ІІІ місце – кімната №425, де проживають здобувачі освіти групи №6 Юрій Скрипнюк, Едуард Ратушинський, Микита Бартошик.

За активну участь у огляді-конкурсі на кращу кімнату на четвертому поверсі гуртожитку оголосили подяку мешканцям наступних кімнат: №413, №426.

V поверх:

І місце – кімната №501, де проживають здобувачі освіти груп: №1, №9 Максим Савчук, Микола Матвійшин, Богдан Ріпак, Павло Гаврилюк;

ІІ місце – кімната №517, де проживають здобувачі освіти груп: №1, №9, №17 Назар Верешко, Роман Черняк, Станіслав Рищиковець;

ІІІ місце – кімната №513, де проживають здобувачі освіти групи №3 Андрій Боришкевич, Даниїл Савчук, Єгор Костенко.

За активну участь у огляді-конкурсі на кращу кімнату на п’ятому поверсі гуртожитку оголосили подяку мешканцям наступних кімнат: №516, №529.

Кімната №510, де проживають здобувачі освіти групи №13 Вадим Бичук, Дмитро Бичук, Владислав Шевчук, Віталій Бондар здобула гран-прі.

Усі мешканці кімнат-переможців були нагородженні грамотами та подарунками від учнівського профспілкового комітету.

Училищний конкурс завершився та потрібно докласти всіх зусиль, аби здобути перемогу на обласному огляді-конкурсі.

 

 

 

 

 

 

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"