Конкурс "Мій талант"

20 сентября 2024 - Администратор
Конкурс "Мій талант"

У ДНЗ “Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту” приходять здобувачі освіти не лише для того, щоб оволодіти навичками певної професії, а й щоб проявити себе у різних аспектах. Про те, що наші здобувачі освіти талановиті, вкотре засвідчив конкурс “Мій талант”, який відбувся 19 вересня в актовій залі закладу освіти. Кожна група представила один-два номери художньої самодіяльності, які були різножанровими.

Приємно здивували присутніх першокурсники: співом – здобувачка освіти групи №19; хоровим співом – хлопці групи №18, грою на гітарі –  здобувач освіти групи №20; хлопці групи №9 потішили музично-гумористичною мініатюрою та багато інших.

Як і завжди, вразили своїми талантами учні ІІ та ІІІ курсів, зокрема  дівчата групи №11 потішили запальним танцем; хлопці групи №6 вразили своїм співом, хлопці групи №4 – запальною гумористичною сценою тощо.

Журі у складі заступника директора з навчально-виховної роботи Олени ТРАЛО, заступника директора з навчально-виробничої роботи Ольги РОМАНЮК, методиста Ірини БОЯРЧУК, художнього керівника Василя ДЕНИСЮКА та секретаря Катерини ВОЙЦЕХОВСЬКОЇ довелося нелегко: всі номери були цікаві та по-своєму оригінальні. Та все ж таки  конкурс вимагає обрати найкращих. Було одинадцять номінацій і, звичайно, в кожній був свій переможець.

Переможці були нагороджені грамотами та подарунками від учнівського профкому.              

 

 

 

 

 

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"