Конкурс “У пошуках нових зірок”

17 сентября 2021 - Администратор
Конкурс “У пошуках нових зірок”

У ДНЗ “Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту” приходять учні не лише для того, щоб оволодіти навичками певної професії, а й щоб проявити себе у різних аспектах. Про те, що наші учні талановиті, вкотре засвідчив конкурс “У пошуках нових зірок”, який відбувся 16 вересня в актовій залі навчального закладу. Кожна група представила один-два номери художньої самодіяльності, які були різножанровими.

Як і завжди, вразили своїми талантами учні ІІ та ІІІ курсів, зокрема  дівчата групи №14 потішили запальним танцем; хлопці групи №8 вразили креативним виступом; хлопці групи №9 потішили гумористичними міні-сценками.

Приємно здивували присутніх першокурсники: співом та танцями – учениці групи №16; східним танцем – учениця групи №7 та багато інших.

Журі у складі заступника директора з НВР Трало О.В., заступника директора з НР Романюк О.М., методиста Боярчук І.С., художнього керівника Денисюка В.В. довелося нелегко: всі номери були цікаві та по-своєму оригінальні. Та все ж таки  конкурс вимагає обрати найкращих. Було дев’ять номінацій і, звичайно, в кожній був свій переможець.

Фаворитами вечора одноголосно визнали Буткевич Марію, ученицю третього курсу групи №10 “Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник” (Мазурець Ю.С. – класний керівник, Доброчинська С.П. – майстер в/н), яка вразила всіх своїм вокалом.

Переможці були нагороджені грамотами та подарунками від учнівського профкому.              

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"