Конкурс «Види та порядок проведення інструктажів з охорони праці»

9 февраля 2021 - Администратор
Конкурс «Види та порядок проведення інструктажів з охорони праці»

Пропаганда знань з охорони праці як серед учнівської молоді, так і серед працівників сприяє зниженню рівня виробничого травматизму і професійних захворювань.

У рамках проведення місячника з охорони праці  у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту»  викладачем  Бойко Лідією Григорівною та інженером з охорони праці  Мельником  Тарасом Сергійовичем 09.02.21 року в групі № 6 був проведений конкурс «Види та порядок проведення інструктажів з охорони праці».

Інструктажі з питань охорони праці проводяться на всіх підприємствах, установах і організаціях незалежно від характеру їх трудової діяльності, підлеглості і форми власності. Мета інструктажу – навчити працівника правильно і безпечно для себе і навколишнього середовища виконувати свої трудові обов'язки.

Під час проведення конкурсу студенти переглянули презентацію «Види інструктажів з охорони праці». За умовами конкурсу учні відповідали на запитання, що були висвітлені на екрані. За три правильні відповіді – отримували приз.

Переможцями стали: Савчук Дмитро, Палій Павло, Калюх Владислав, Збаразький Дмитро, Велич Максим, Мосійчук Олег, Цицюра Владислав.

Нестандартний підхід, а саме, використання  ігрових ситуацій, підвищує інтерес до  навчання.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"