КРЕСЛЕННЯ – МОВА ТЕХНІКИ

31 января 2023 - Администратор
КРЕСЛЕННЯ – МОВА ТЕХНІКИ

У Державному навчальному закладі «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» в рамках тижня методичної комісії будівництва  та сфери обслуговування 27.01.2023р.  викладач Лідія БОЙКО провела показове заняття з технічного креслення в групі № 6 «Слюсар з ремонту рухомого складу. Слюсар – ремонтник». Відбувся уроку на тему: «Поєднання вигляду і розрізу. Місцеві розрізи».

Заняття розпочалося з проблемної ситуації:  конкурсу претендентів на посаду «Слюсар з ремонту рухомого складу» у відомій будівельній фірмі.

Під час вивчення навчального матеріалу була використана евристична бесіда, яка стимулювала здобувачів освіти думати, спостерігати, читати та виконувати креслення, розвивати просторову уяву. Ознайомились з послідовністю побудови з'єднання половини вигляду з половиною розрізу на фронтальній і профільній проекціях деталі, частини вигляду та розрізу, застосуванням місцевих розрізів. Для закріплення вивченого матеріалу виконали ряд практичних завдань.

Заняття відбулося у тісному контакті викладача зі здобувачами освіти. Завершився урок розв'язанням проблеми: кого ж з кандидатів приймуть на роботу в будівельну фірму? Викладач разом зі здобувачами освіти оцінили вміння обох претендентів та надали перевагу Скрипнюку Юрію, який продемонстрував гарні знання.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"