Курс розвитку педагогічної майстерності

17 января 2022 - Администратор
Курс розвитку педагогічної майстерності

Відповідно до плану роботи ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» під час зимових канікул  в закладі освіти  з метою підвищення професійної компетентності викладачів та майстрів виробничого навчання, розвитку їх педагогічної творчості, ознайомлення із сучасними технологіями навчання, із перспективним педагогічним досвідом відбулись заходи в рамках курсу розвитку педагогічної майстерності.

Програма курсу розвитку передбачала цікаві та інформаційно-насичені заходи: психологічний тренінг «Мотивація успіху та іміджева компетенція педагога», робота методичних комісій за тематикою «Сучасні навчальні технології», засідання школи молодого викладача та передового педагогічного досвіду», день майстер-класів, інтелектуальне шоу «Педагогічні пазли», зустріч з правознавицею, тощо.  Колеги обмінялися творчими знахідками, методичними «родзинками», педагогічними ідеями, поділилися власним досвідом використання навчальних технологій,  виступили з доповідями та презентаціями на засіданнях школи молодого викладача, педагогічної ради, під час яких були  висвітлені традиційні та інноваційні підходи до викладання предметів теоретичної та практичної підготовки, ролі цифрової освіти у підготовці кваліфікованих робітників, готовності педагогів до впровадження і використання різних форм та методів роботи зі здобувачами освіти в системі професійної (професійно-технічної) освіти. Опрацювали питання Закону України «Про основи національного спротиву» на інструктивно-інформаційному занятті, вкотре  акцентували увагу на загальних положеннях про охорону праці, пожежну безпеку та електробезпеку. Свої творчі звіти продемонстрували педагоги, які атестуються у 2021-2022 навчальному році.

Заходи пройшли в професійній, дружній та творчій атмосфері та стали майданчиком для отримання корисної інформації, обміну досвідом та перспективами.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"