Онлайн-поради по підготовці до ЗНО з математики

15 ноября 2021 - Администратор
Онлайн-поради по підготовці до ЗНО з математики

Зовнішнє незалежне оцінювання –  обов’язкове  випробування для тих, хто прагнуть здобути вищу освіту. Цей вид перевірки знань випускників має низку особливостей і вимог як щодо опрацювання навчального матеріалу, так і щодо психологічної готовності здобувачів освіти, тому у Державному навчальному закладі «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» практичним психологом Валентиною Якубчик для випускних груп було проведено онлайн-поради по підготовці до ЗНО з математики.

    Математика для багатьох – складний та неулюблений предмет. Точна наука вважається важкодосяжною. Як показує практика, лише деякі здобувачі освіти мають вроджений дар до даного предмету, а решта досягає успіху тільки завдяки наполегливій праці та правильній мотивації.

Як регулярні спортивні тренування прокачують тіло, роблять його здоровим, дужим і витривалим, так і регулярні заняття математикою  «прокачують» мозок: розвивають інтелект та пізнавальні здібності, розширюють кругозір.

Практичним психологом були надані поради, щодо оптимізації навчального часу, як краще запам’ятовувати теорію, як знайти щось цікаве у найнуднішому матеріалі, адже пам’ять зберігає швидше те, що подобається. Дані поради стануть корисними для майбутніх випускників та допоможуть їм розвивати їхню увагу та пам’ять, морально налаштуватися до іспиту.    

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"