Перше знайомство

6 сентября 2024 - Администратор
Перше знайомство

5 вересня здобувачі освіти групи №18 "Машиніст тепловоза. Помічник машиніста електропоїзда. Слюсар з ремонту рухомого складу" здійснили екскурсію до двох важливих підприємств Здолбунівського громади. Хлопці на чолі із майстром виробничого навчання, Гуменюком Петром Васильовичем, відвідали Локомотивне та Моторвагонне ДЕПО станції Здолбунів.

Локомотивне депо (або ж Тягова частина, ТЧ) — депо, в якому проводиться технічне обслуговування або ремонт локомотивів. Здолбунівське локомотивне депо (ТЧ-14) відноситься до Львівської залізниці. Моторвагонне депо ж спеціалізується на експлуатації, ремонті та обслуговуванні моторвагонного рухомого складу  (електропоїздів, дизель-поїздів). 
Здобувачі освіти ознайомилися з основними видами діяльності працівників, побачили матеріально-технічну базу підприємств, відвідали заготівельне відділення, відділення з ремонту шатунно-поршневої групи, фільтрувальне та зварювальне відділення, відділення з ремонту паливної апаратури, з ремонту холодильного обладнання та ін.
З вірою у перемогу готуємо кваліфікованих та компетентних працівників залізничної галузі, віримо у їхні можливості, що сприятимуть розвитку нашої країни! Дякуємо Богу та нашим славним ЗСУ за можливість навчатися!


 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"